ХАЕМУС дел од ,,Летниот саем на книга и туризам” во Рамстор Центар

ХАЕМУС – центарот за научно истражување и промоција на културата ве кани на ,,Летниот саем на книга и туризам” кој ќе се одржи помеѓу 25-27.05.2017 на приземјето од Ramstore Mall – Skopje.

Колку навистина ја познавате Македонија? Дознајте за дестинациите, турите и итинерарите кои ги нудиме. Ова лето откријте ги сами или покажете ги убавините на Македонија на вашите пријатели, бизнис партнери или клиенти !

Покрај промоција на Македонија, ХАЕМУС исто така се занимава со консултантски услуги, стручен превод, рецензија, како и помош при креирање на аудио-визуелни материјали од разни области на културното наследство и нивно публикување. Повелете во Рамстор Мол да се информирате за нашите услуги.

Facebook Event

Share Button
dare

dare

Уредник на муабет.мк

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.