Стенд Ап Улици На Скопје 7 Јули Плоштад Вмро Скопје

Урнебесна вечер со едни од најдобрите стенд ап комичари на Балканот, Пеѓа Бајовиќ, Срџан Олман, Маријана Аранџеловиќ и Ивана Наскова. 120 минути смеење во ѕвездената ноќ на отворена сцена. Улиците на Скопје ќе пулсираат во ведрина и смеа, а модерниот дух на добрата шега ќе се спостре на плоштадот ВМРО. Забава за илјадници граѓани кои ќе одлучат топлата јулска вечер да ја поминат надвор, низ улиците на својот прекрасен град. Шармантниот Пеѓа и оригиналниот Срѓан, и двете грации Маријана и Ивана покрај душата ќе ви ги разнежнат и очите. Еден од најоригиналните и најдобрите настани од културата на отворено овоа лето. Во организација на ненадминливите СТЕНД АП МАКЕДОНИЈА.

Share Button
dare

dare

Уредник на муабет.мк

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.