Предлог на Игор од Швајцарија

Здогледав вчера некој пост на Facebook кој го шеруваше еден колега! Го отворив и викам чекај да го објавам повеќе читатели да го прочитаат и да искоментираат што мислите за оваа идеа на Игор Цветановски:

[su_custom_gallery source=”media: 13209″ limit=”1″ link=”lightbox” width=”340″ height=”520″ title=”never”][/su_custom_gallery]

Се сметам за еден од нај способните во Швајцарија за Абдихтунг,Дихтување на објекти кој се под вода.
Стојам на располагање 24/7 на било која влада без разлика на политичките бои!
Ова се однесува посебно на Министрите за култура кој треба да ја заштитат оваа црква која претпоставувам дека е со фрескописот од мојот мијачки ген правена.
Све ова ви го нудам бесплатно за својата вера кој моите претци ме учеа да ја негувам!
Ајде Народе сооделете го ова може ке ми помогнете да ја спасам јас и вие споделете ве молам.
Игор Цветковски
https://rascor.com/de/

Share Button
dare

dare

Уредник на муабет.мк

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.