„Велешка питијада 2017″ – 6, 7 и 8 октомври

ПРОГРАМА ЗА „ВЕЛЕШКА ПИТИЈАДА” 2017

ПРВА ФЕСТИВАЛСКА ВЕЧЕР

06.10.2017 год. – петок

17:00 – 18:00 ОЈУДГ „Димче Мирчев“, БС „Анабела“ и БС „Црни Мачиња“
18:00 – Свечено отворање
18:30 – 19:00 Оркестар „Александрија“
19:00 – 19:30 Група Стакато
19:30 – 20:30 Чалгија Саунд Систем
20:30 – 21:30 Коктел Бенд и Мими Јовановска
22:30 – 23:30 Анастасија Петреска
23:30 – 01:00 Џамбо Агушев и орк. Агушеви

ВТОРА ФЕСТИВАЛСКА ВЕЧЕР

07.10.2017 год. – сабота

18:00 – Сечење пита
18:30 – 19:00 Connective Бенд
19:00 – 19:30 Карамба Бенд
19:30 – 20:30 Група Виртус
20:30 – 22:00 ДНК
22:00 – 01:00 Здравко Чолиќ

ТРЕТА ФЕСТИВАЛСКА ВЕЧЕР

08.10.2017 год. – недела

17:00 – 17:30 RNB Neighbors
17:30 – 18:00 Cyclone
18:00 – 18:30 Сифоник
18:30 – 19:00 Чикс
19:00 – 20:00 Група Соната
20:00 – 21:30 Тамара Тодевска
21:30 – 23:00 Суперхикс
23:00 – 01:00 Рибља Чорба

Facebook Event

Share Button
dare

dare

Уредник на муабет.мк

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.