Upwork дружба Скопје 2017

Повелете во Винил на Upwork дружење и споделување искуства.Овој настан не е официјален и фаундиран од Upwork така што одиме лабаво на пијачка и зезање.

Ќе има фриленсери од сите области затоа клавајте гоинг и се гледаме во Понеделник!

[su_custom_gallery source=”media: 13375″ limit=”1″ link=”lightbox” width=”760″ height=”430″ title=”never”][/su_custom_gallery]

Facebook Post Kristijan Frc Trajcev

Работиш во Маркетинг агенција и ти ја цедат душата пополека?
Се справуваш со Мракедонски клиенти на коишто им е некако празен твојот дизајн?
Едвај проаѓаш со кешот во месецот и неможеш ни книги да си купиш за да се надоградиш?
Преку такво ти е од ваков top-shop copy-writing?
Дојди на дружба и искуство-споделување во Понеделник во Винил, каде што ќе ги мрчиме сите клиенти што не терале ‘To make it pop more’ и ќе ги величиме сите оние коишто ни оставиле комплетна креативна слобода и не исплатиле дебело.

Facebook Event

Share Button
dare

dare

Уредник на муабет.мк

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.