VII Poetry Slam Македонија 2017

Седми по ред национален слем-натпревар во Прилеп! Не пропуштајте. 

Во сабота, 18. ноември, сите патишта во Македонија водат кон Прилеп. Учесници од цела земја и публика од цела земја.

Ќе настапуваат:

Елена Пренџова, Магда Шарац (Марија Грубор),Митко Гогов, Перо Сарџоски, Тони Павлески, Исток Улчар, Димитар Ѓорѓиевски,Симона Илиевска Нечковска, Даница Лепојевиќ, Росана Теовска, Јован Ивановски, Димитра Цилевска, Ема Младеновска Ангеловска, Жаклина Филипова Свеќаровска, Џабир Дерала, Ана Бунтеска, Бранислав Николов, Никола Маџиров…

+ отворен микрофон

Share Button
dare

dare

Уредник на муабет.мк

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.