Justin Verlander и Kate Upton заксниле на сопствената венчавка Jimmy Fallon

Justin Verlander и Kate Upton се госни на Jummy Fallon, даваат добро објаснување за каснењето на сопствената венчавка.

Share Button
dare

dare

Уредник на муабет.мк

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.