Магијата на зимата фатена на Полска планина

Снегот е убав бел го чисти воздухот, но можете да признаете само на почетокот е убав кога паѓа. После тоа патот е лизгав може да паднете треба да се внимава како се оди да не се повредите. Karol Nienartowicz полски фотограф со години има шетано низ државата барајки добра локација за сликање на снегот. Овој албум е направен од Судетите и Карпатите.

Повеќе инфо за фотографот може да дознаете на неговиот Facebook профил

[su_custom_gallery source=”media: 14093,14094,14095,14096,14097,14098,14099,14100,14101,14102,14103,14104,14105,14106,14107,14108,14109,14110,14111,14112″ link=”lightbox” width=”720″ height=”520″ title=”never”][/su_custom_gallery]

Share Button
dare

dare

Уредник на муабет.мк

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.