Промоција на „ИДОТ И Супер-Егото“ од Марија П. Конеска

Ве поканувамe на промоцијата на  промоција на  стихозбирката „ИДОТ И СУПЕР-ЕГОТО“ напишана од Марија П. Конеска.Промоцијата ќе се одржи на 02 Декември во Кашмир Caffe во 19.00 часот.
Рецезенти: Виолета Сековска и Симеон Лихвинцев,
Модератор: Тања Камчевска,
Музика: Владо и Лени (латино, канцони, евергрини … )
Благодарам на вашето присуство!

Share Button
dare

dare

Уредник на муабет.мк

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.