Промоција на „Мини прирачник за поезија“

Промоција на „Мини прирачник за поезија“

промотор: проф. д-р. Иван Џепароски

модераторка: Христина Ѓорѓиевска

Дојдете да се видиме, да се подружиме, оние кои го помогнаа објавувањето на книгата да си ги подигнат примероците, останатите да си набават примероци, да си поразговараме и да споделиме пријатна предновогодишна енергија…

Facebook Event

Share Button
dare

dare

Уредник на муабет.мк

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.