Дедомразовска трка 2017

Празниците се ближат, а тоа значи дека е време за празничната Дедомразовска трка со која ќе ја испратиме 2017 година и ќе се собереме со трчање низ скопските улици да си посакаме поуспешна Нова година.

На Дедомразовската трка се добродојдени сите оние кои сакаат Скопје да заличи празнично и да биде една од светските метрополи кои имаат дедомразовско трчање во знакот на Новата година.

Повеќе информации за настанот и пријавувањето ќе бидат објавени многу наскоро…

Share Button

dare

Уредник на муабет.мк

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.