IDDQD утре во Епицентар

DDQD е шифра од познатата игра „DOOM” (1993). Со внесување на шифрата, играчот станува бесмртен и ништо не може да го повреди, односно влегува во „GOD MODE”. Што би се случило ако ја „впишеме” шифрата во реалниот живот? Дали ќе станеме бесмртни во својата утопија или само сенки на нашето постоење?

Facebook Event

Share Button
dare

dare

Уредник на муабет.мк

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.