Новогодишни книжевни радости во Или-Или

Драги пријатели,
дојде време со убави попусти и добро расположение во нашата и ваша книжарница да ја испратиме, барем за нас, прилично успешната 2017 година, и да ја дочекаме 2018 година, која се надеваме дека и нам и вам ќе ни донесе многу заеднички книжевни радости.
Повелете во ИЛИ-ИЛИ и направете го Вашиот празничен книжевен избор на книги со кој ќе ја збогатите домашната библиотека, но и ќе ги израдувате најблиските и најдрагите околу вас.
Ве очекуваме!

ИЛИ-ИЛИ,
Ваше право на добра КНИГА.

www.iliili.com.mk

НОВОГОДИШЕН КАТАЛОГ СО ЦЕНИ НА ПОПУСТ

Share Button

dare

Уредник на муабет.мк

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.