Промоција на книга Скришна Посвоеност од Златко Бошевски

Златко Бошевски од Демир Хисар,работи во Дом на култура “ИЛИНДЕН” во народната библиотека “Петре М.Андреевски”.Учесник е во повеќе заеднички збирки на Литературниот клуб “Изгрев”,што работи во состав со Домот на култура “Илинден” од Демир Хисар,и во други заеднички збирки на повеќе автори од Република Македонија.Има издадено и една самостојна збирка-поезија “Камен и цвет”.
Ова е негов прв роман за млади.

Share Button
dare

dare

Уредник на муабет.мк

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.