Добрите и лошите работи за Тесла Модел 3

Ким од Like Tesla YouTube каналот заедно со Матт. Во ова видео ќе зборуваат за што е добро, а што не е добро во Телса Модел 3. Сепак се работи за вкусеви некој ќе се сложи со Матт некој не.

[su_youtube url=”https://www.youtube.com/watch?v=_7LPKdbQMH8″ width=”760″ height=”420″ responsive=”no”][/su_youtube]

 

Share Button
dare

dare

Уредник на муабет.мк

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.