Бракот е брак

БРАКОТ Е БРАК е невообичаена комедија преку која можете да ѕирнете зад кулисите на театарот. Ова е претстава што на забавен начин ќе ви одговори на сите прашања што сте ги имале за театарот , за тоа како се подготвува една претстава (Просидба – Чехов) и што се случува кога работите во изведбата ќе тргнат наопаку!!!
Режија:ТЕА БЕГОВСКА

Играат: Роберт Ристов, Ева Скендеровска, Столе Мицов, Ердоан Максут и Миа Кантарџиева
Музика: Енес Беговски (музичар – изведувач на сцена)
Сценографија: Сергеј Светозарев
Костимографија:Марта Дојчиновска

Share Button
dare

dare

Уредник на муабет.мк

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.