Првин ќе ме земеш, после ќе ме…

УРНЕБЕСНА КМЕДИЈА во која на средба „НА СЛЕПО“ во едно реално шоу се сретнуваат Ѓорѓи Мучев (Роберт Ристов) и Кети Мјау (Мирјана Поповска Ристов).
Тој- со еден неуспешен брак зад себе си, решен никогаш повеќе да не се жени; Таа- со цврста одлука, ноќва-на нејзиниот 30-ти роденден по секоја цена- да се мажи.
Претставата е направена од лепеза независни сцени. Водителот на шоуто (Дарко Вељиќ) ја води публиката низ претставата и ја консултира за тоа каква сцена би сакале да следи. Публиката е таа која одбира кои сцени ќе се играат во моменталната изведба, така што секоја нова изведба е поразлична од претходната.

Режија:ЃОРЃИ РИЗЕСКИ
Играат: Мирјана Ристов, Роберт Ристов, Дарко Велјиќ

Костими:Елена Лука
Сценографија:Роберт Ристов
Продуцентии:Роберт и Мирјана Ристов
Видео реализација: Давор Черепналкоски и Филип Петровски
Светло:Мартин Митровски
Тон:Томи Анчевски

Facebook Event

Share Button
dare

dare

Уредник на муабет.мк

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.