Претстави на ДАТ Мали а Големи

Детскиот алтернативен театар „Мали а големи“ се претставува со три нови претстави: ЗЛАТНОТО ЈАБОЛКО и ТРОЈАНСКАТА ВОЈНА, МОСТ и НАСЛОВ.

Ве покануваме да бидете дел од ова неверојатно искуство и да го видите и поддржите талентот на младите актери во улогите во најновите претстави.

“ЗЛАТНОТО ЈАБОЛКО и ТРОЈАНСКАТА ВОЈНА”
Текст: Ева Гаврил
Режија: Весна Гаврил
Играат:
Сања Трајаноска
Дејна Дрпљанин
Ева Димитревски

 

Facebook Event

Share Button
dare

dare

Уредник на муабет.мк

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.