Разликата помеѓу евтино и скапо пијано

Дали може да ја осетите разликата помеѓу евтино или скапо пијано? Пронајдовме видео каде што дечкото ни демонстрира свирејки на евтино пијано па после на скапо пијано. Дечкото свири на пет различни пијана дали ја осеќате разликата?

Share Button
dare

dare

Уредник на муабет.мк

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.