SAMSUNG Galaxy: Our Galaxy – Краток филм

Компанијата Самсунг креираше краток филм насловен како “Samsung Galaxy: Нашата галаксија”.

“Samsung Galaxy: Нашата галаксија” е филм кој го прикажува производствениот процес при настанувањето на Самсунг телефоните од перспективата на робот.

Патувањето започнува со “будењето“ на роботите и почетокот на нивниот ден во фабриката за мобилни телефони на Самсунг. Роботите помагаат во пренесувањето на компонентите за телефоните од еден производствен процес во друг, додека вработените ги составуваат компонентите и ги проверуваат пред финалната проверка.

Филмот ја раскажува приказната за Самсунг и неговата континуирана посветеност на деталите, како и хармонијата која постои помеѓу луѓето и напредната технологија, прикажувајќи ја филозофијата на Брендот – “Do What You Can’t”, односно “Направи го она што не можеш“.
Самсунг го креираат она што не може да се креира, за неговите корисници да може да го направат она што е невозможно да се направи.
#DoWhatYouCant

Краткиот филм можете да го погледнете на официјалниот YouTube канал Samsung Mobile Global,

Share Button
dare

dare

Уредник на муабет.мк