УШТЕ 3 ДЕНА ДО ЕКСКЛУЗИВНИОТ НАСТАН СО ДАРКО МИРКОВИЌ

Во понеделник, 12.02.2018, во 18.30 часот во хотел Арка во Скопје, ќе се одржи долгоочекуваниот настан со најдобриот мотивациски говорник на Балканот, Дарко Мирковиќ. Истиот е во организација на Асоцијацијата на менаџери на Македонија (АММ), кои редовно отвораат можности од ваков тип за своите членови.

Custom Gallery: images not found

Се покануваат сите претприемачи, менаџери или, пак, сите кои сакаат да научат некоја нова вештина да се пријават на info@amm.com.mk.

 

Share Button
dare

dare

Уредник на муабет.мк