Murder Ballads

Концерт по повод Денот на вљубените:
Диригент/аранжман: Џијан Емин
Солисти: Бранислав Николов, Тања Царовска – вокали
Актер: Димитар Ѓорѓиевски
Програма: Композиции од Ник Кејв, Џони Кеш, Том Веитс, Леонард Коен, „Портисхед“, „Масив атак“, Лу Рид…

Share Button
dare

dare

Уредник на муабет.мк