Погледнете ја големината на дивата свиња

Човек направил видео како дива свиња буричка во контењер, очигледно дивата свиња била гладна и барала нешто за јадење. Околу неа уште три мали свинчиња кој очигледно чуваат стража.

Сликата е направена од татко кој го носел своето дете на училиште, оваа фотографија веднаш стана вирална. На сликата се гледа дека масивното животно стои на задните нозе додека бара за јадење во кантата за ѓубре.

Во Јуни прошлата година двајца жртви имало од помала свиња, трчајќи низ градот.

Животното е уловено од полицијата, со јаже за и повлечено во комбе. Водејки се’ по вестите на CNN, свињата била забележана во близина на паркот како се криела по грмушките, тоа предизвикало мала потешкотија на Полицијата за контрола на животните да ја уловат заедно со полицијата. Полицијата била приморана да користи штитови за одбрана, на крај животното е фатено и преферлено безбедно до зоолошката градина. Повредени еден полицаец и 72 годишен бициклист кој се нашол во близина.

Share Button
dare

dare

Уредник на муабет.мк