Попусти во Магор!

Во февруари важи истиот новогодишен попуст . Издавачката куќа Магор ги продолжи големите попусти и во февруари. Намалени се цените на над 300 изданија. Попустите се движат од 20 до 70%. Читателите можат да најдат квалитетни книги што чинат 50 денари (Афоризми од Киро Урдин, „Телесни сознанија: современ американски расказ“, „Нова израелска поезија“, „Изјавува Переира“ од Антонио Табуки…), 100 денари („Злосторството на Силвестер Бонар“ од Анатол Франс, „Амамот Балканија“ од Владислав Бајац, „Освојување на среќата“ од Бертранд Расел, „Капетановата ќерка“ од Пушкин) и многу други книги по намалени цени.

Ценовник

 

Share Button
dare

dare

Уредник на муабет.мк