„Гласот на децата” – подарок од Сара Мејс за роденденот на Поточиња

Сара Мејс заедно со хорот на детскиот фестивал Поточиња во пресрет на јубилејното 15. издание „Поточиња 2018” на публиката и подаруваат нова песна и видео спот. „Гласот на децата” e темата која Сара Мејс и Поточиња ја обработуваат и им порачуваат на возрасните дека чиста планета нам ни треба најмногу.

[su_custom_gallery source=”media: 15044″ limit=”1″ link=”lightbox” width=”700″ height=”670″ title=”never”][/su_custom_gallery]

Позади музиката и аранжманот се потпишува реномираниот композитор Мирослав Пап, а стиховите се дело на Светлана Пецакова.

 

Видео спотот за нумерата го изработи 3D Project Studio и истиот може да го погледнете подоле:

[su_youtube_advanced url=”https://www.youtube.com/watch?v=AkDHK-Q1FPw” width=”720″ height=”480″ controls=”alt” autohide=”yes” showinfo=”no” rel=”no”][/su_youtube_advanced]

 

 

Share Button
dare

dare

Уредник на муабет.мк