Хуманитарна претстава ,,Мадам Батерфлај”

По апелот за помош на семејството Ристески, мајка Марина, татко Јован и нивниот тригодишен син Александар кои живеат во село Долгаец, во близина на Прилеп, Македонската опера и балет одлучи парите од продадените билети за претставата Мадам Батерфлај“, која ќе се изведе на 03 април со почеток во 20:00 часот, да се донираат во хуманитарни цели. На ова семејство му е потребен топол дом, за малиот Александар да има безгрижно детство заедно со своето семејство.

Билети на билетарницата на МОБ,

и онлајн на www.mob.mk

Share Button
dare

dare

Уредник на муабет.мк