Помен за големиот македонски рокер

Вчера се одржа помен во чест на Симеон Иванов- „Канго“ (од родовскиот прекар на неговото семејство: Кангаловци од кочанското маало Доклевец). Неговите пријатели,познаници и другари се собраа во кафич и читаа поеми посветени на нивниот пријател и другар. За повеќе информации за Симеон може да прочитате на Wikipedia кликнете на линкот тука.

Во продолжении направивме видеa кратки и ја доловивме тажната атмосвера.

[su_youtube_advanced url=”https://www.youtube.com/watch?v=Wm3AbBs_Ixw&index=1&list=PLpRRVPcFGc9hvxxG1-mG3MIzHb_KusEBD” width=”720″ height=”480″ controls=”alt” autohide=”yes” showinfo=”no” rel=”no”][/su_youtube_advanced]

[su_youtube_advanced url=”https://www.youtube.com/watch?v=k0kLvdCMe2A&t=17s” playlist=”http://www.youtube.com/watch?v=Wm3AbBs_Ixw&index=1&list=PLpRRVPcFGc9hvxxG1-mG3MIzHb_KusEBD” width=”720″ height=”480″ controls=”alt” autohide=”yes” showinfo=”no” rel=”no”][/su_youtube_advanced]

 

Share Button
dare

dare

Уредник на муабет.мк