Ридско-Брзинска Трка Водно / VODNO 1 / 2018

Официјално, првата трка од Ридско-Брзинскиот државен шампионат на Македонија се вози на 09-10.06.2018! Наскоро со повеќе детали!

Организатор: АКК ПРИМО АВЈ
Лице за контакт: Александар Димушевски
Телефон: 070977572
e-mail: adimusevski@yahoo.com

Facebook event

Share Button
dare

dare

Уредник на муабет.мк