Астро Забава

Повелете во вторник да ѕирнете низ нашиот телескоп, да направите некоја фотка и да уживате во глетката и дружењето.

Се надеваме на убаво време и ведро небо.
Се гледаме на терасата на ПМФ!

* Во случај на екстремно лоши временски услови го задржуваме правото да го одложиме настанот со што ќе бидете навреме известени.

Share Button
dare

dare

Уредник на муабет.мк