„Никој никогаш не ме праша“

„Никој никогаш не ме праша“ – Прва изведба

Приказните на Вирџинија Вулф, Силвија Плат и Сара Кејн раскажани дента пред нивните самоубиства.

Режија: Драгана Гунин
*Колективна драматургија

Играат:
Емине Халил
Вирџинија Ристеска
Деа Пајазити

Сценски движења: Бојан Лазаров
Дизајн на плакат: Иван Татарчев Дургутовски
Продукција: Младински Културен Центар / Youthquake
Благодарност до Гала Ивановска и Ана Стојаноска

***Цената на билетот е 200 денари. Билетите можете да ги резервирате на youthquakepretstava@gmail.com или во инбокс на страната на Youthquake

Share Button
dare

dare

Уредник на муабет.мк