Звукот на идната генерација

На 14-ти Јуни фо Македонска филхармонија ќе се одржи концерт на студентите од Државните факултети по музика во Р. Македонија
Диригент: Сашо Татарчевски. Ве очекуваме.

Share Button
dare

dare

Уредник на муабет.мк