Мавровски Маратон 2018

Недела 17-ти Јуни  ќе се одржи  маратон со точаци кој ќе започне во 6 часот сабајле и ќе трае до  6 поручек. Ќе има два типа мал маратон 43 км, голем маратон 92 км. Подетални информации наскоро.
Share Button
dare

dare

Уредник на муабет.мк