Еве зошто Tesla Model 3 е нај интересната кола

Tesla Model 3 е нај возбудливата кола за 2017-та може да се каже и 2018-та.Бидејки лугето од како ќе ја резервираат колата ја добиваат за година дена минимум. Клипот е превземен од Youtube каналот Doug DeMuro  на неговиот канал може да најдете инфо за секоја можна кола која постои, ќе добиете многу важни информации за колата би сакале да ја купите. Да не должиме многу погледнете го клипот за Tesla Model 3.

[su_youtube_advanced url=”https://www.youtube.com/watch?v=te6VqldjTT8″ width=”720″ height=”480″ controls=”alt” autohide=”yes” showinfo=”no” rel=”no”][/su_youtube_advanced]

Share Button
dare

dare

Уредник на муабет.мк