Концерт на SEINE и EMA

SEINE (Хрватска) е кантавторски проект на Иван Шчапец, поранешен член на панк-поп колективата Vlasta Popić. По неколку изданија(од EP до албум во живо) и многу настапи низ Балканот и Европа тие стануваат еден од најактивните и највлијателните бендови на нашиве простори.
Во септември 2017г. го објавуваат својот нов албум „Sno Sna“ под капата на „Moonlee Records“ и „Vox Project“, снимен во периодот од 2015-2016г.
Во МКЦ ни пристигнуваат во следниот состав:
Иван Шчапец – гитарa
Димитриј Петровиќ – тапани
https://seine.bandcamp.com/album/sno-sna
https://www.facebook.com/SeineVz/
https://www.youtube.com/watch?v=xpcIiAXUbc4

Share Button
dare

dare

Уредник на муабет.мк