Soak The Sun Pool Party Со DJ Деловски

Одличен Четврток за добра забава во Summer Vibes Bar & Pool со големи промоции на нашите коктели. Овој пат се дружиме со добро познатиот Dj Delovski.
Почеток: 14:00 ч.
Четврток 21.06
Не пропуштајте и резервирајте го вашето присуство 071 255 105

Facebook Event

Share Button
dare

dare

Уредник на муабет.мк