Ехо Од Далечното Минато #22 во Капан Ан (во дворот)

Почитувани пријатели,

После 3 месеци време е за нашата и ваша клубска вечер Ехо Од Далечното Минато!

Сабота 30.06.18 во дворот на клубот Капан Ан, после подолго време екипа во полн состав:

* ГОЦЕ САФ
* ЧВАРЕ
* НЕНАД СТЕФАНОСКИ (Foolish Green Out)
* ХАЈПЕРТЕК

Старт на полноќ, влез 150 ден. до 01ч, потоа 200 ден.

“Ехо од Далечното Минато” е музичка клубска вечер посветена на ретка музика од нашето поблиско и подалечно минато и од нашата поблиска и подалечна околина со главен акцент на funk, soul, disco, jazz, rare grooves & broken beats.

Facebook Events

Share Button
dare

dare

Уредник на муабет.мк