Неделна Винил програма

Неделава се одлучивме да бидат следниве активности:
– четврток Музика за раскинување
– петок Узун брадерс винил сет
– сабота јубилејно издание на Лонџ пакет дневна журка и вечерта е резервирана за Бендоффффд јеее
– недела ручек

Се гледаме во Винил!!!

Facebook Event

Share Button
dare

dare

Уредник на муабет.мк