Супер Среда во Cineplexx | 04.07.

ПОДГОТВИ СЕ ЗА СУПЕР СРЕДА ВО CINEPLEXX!
Овој 04ти Јули, резервирај го целиот ден за супер филмска авантура.
Сите филмови, по супер цена од 120 денари.
Билетите се веќе пуштени во продажба!

Акцијата важи и за 2Д и за 3Д филмови.

Share Button
dare

dare

Уредник на муабет.мк