We. Love. Cocktails!

Дали сакате да бидете сведок на една од најдбрите коктел забави? 😀
Оваа сабота премиерно се дружиме со една од нашите најдобри млади диџејки, Еми Ермилова!
Она што ви гарантираме е одлична селекција на музика и освежителни коктели по летна цена од 100 денари ~

Facebook Event

Share Button
dare

dare

Уредник на муабет.мк