Кастинг за нови лица на Марбал 2 круг 07 јули

СТАНИ И ТИ ДЕЛ ОД УСПЕШНИОТ ТИМОТ ЗА АНИМАЦИЈА!

■Студио Марбал има потреба од вработување на 5 аниматори ( Женски лица) за промоции и прослави низ Македонија.

■Квалификации:
Бараме ведри, амбициозни, креативни и одговорни девојки над 18 години со или без работно искуство, кои се заинтересирани да се приклучат на тимот за анимација.

■Ние нудиме:
-бесплатна професионална обука
– договор на дело
– дневница + бонуси
– бесплатно сместување во Скопје за сите членови на тимот кои се од друг град

■Кастингот ќе се одржи на 29.06 и 30.06 во 17 часот во просториите на студио Марбал.

■За аплицирање испратете “CV” на mace-sk@hotmail.com или контактирајте не во порака

Share Button
dare

dare

Уредник на муабет.мк