Македонски Шлагери со ДЈ Тоше Велјанов

Петок 13ти за нас е среќен ден како среќна cреда, како 7ца на лото, како ветер во јули, како сонце во јануари!
Со македонски шлагер, насмевка и коктел (сите за 100че) да го испратиме Тоше на одмор.

Се гледаме !

Резервирате на 078/250-554 .

Share Button
dare

dare

Уредник на муабет.мк