We. Love. Cocktails!

Саботно освежување со коктели по летна цена од 100 ден! Уште една хероина премиерно во Јавна Соба!
Жена , мајка , диџејка .
Соња Исмаил не размрдува оваа сабота со нејзините извонредни миксови кои ќе ги памтите за навек.

Enjoy!
P.S. Ако сакате да си резервирате барајте не на 078/250-554 😉

Share Button
dare

dare

Уредник на муабет.мк