Работилница – Сликање на текстил

– Презентација за начинот на исцртување и сликање на текстил
– Секој учесник добива текстил, кој по изработката може да го земе со себе
– Се користат висококвалитетни, професионални, специјални бои, маркери, лајнери и спрејови за текстил од Marabu Creative Colours
– Времетраење: 2 часа
– Идеално за сите возрасти

Цена: 1000 денари

Задолжително пријавете го Вашето присуство со име и презиме, број за контакт и возраст. Местата се ограничени!
Ве очекуваме!

За оние на кои не им одговара одреденото време, оставаме можност за термин по договор.

За повеќе информации:
Мобилен: 078 398 768 / 078 268 628
Email: bregli@bregli.com.mk
или во inbox
Брегли ул. Св. Кирил и Методиј 42 мез. (спроти Рамстор)

Share Button
dare

dare

Уредник на муабет.мк