Мама Миа! Одиме повторно! | Ladies Night во Cineplexx

Ви го најавуваме второто продолжение на еден од најуспешните мјузикли во последната деценија!
Бидете подготвени за многу пеење, танцување и многу изненадувања 😀
Билетите се пуштени во продажба!

Се гледаме во Cineplexx 😉

Share Button
dare

dare

Уредник на муабет.мк