Голем хуманитарен концерт // ОД СРЦЕ ЗА БАМБО

Голем хуманитарен концерт // ОД СРЦЕ ЗА БАМБО
Место: Дом на култура – Македонски Брод
Време : 20h // 24.07 (вторник)
влез : 100 ден.

Бидете дел од големиот хуманитарен настан каде ќе учествуваат голем број на музички групи,поетски и драмски друштва.

БИДЕТЕ ХУМАНИ,СИТЕ ЗАЕДНО ДА МУ ПОМОГНЕМЕ НА БАМБО !!!

СИТЕ СРЕДСТВА СОБРАНИ ОД ВЛЕЗНИЦИТЕ И КУТИИТЕ ЗА ДОНАЦИИ ВО САЛАТА,ВО ЦЕЛОСТ ЌЕ БИДАТ ДОНИРАНИ.

*Организатори
Давор Ангелоски и Александар Лозаноски
( во соработка со сите кои ќе допринесат да се овозможи овој концерт)
See Less

Share Button
dare

dare

Уредник на муабет.мк