Macedonian Tour

DJ Latine Prince ќе прави турнеа низ Македонија ќе гостува во Струмиц 16-Август во Club Platinium, на 17-ти Август ќе присуствува во Кочани на фестивалот Freedom Music Festival

Кавадарци 18-ти Август во клуб Елемент  и на 19-ти Август ќе заврши на турнеата во Скопје во дискотеката XL. Ве очекуваме на добра забава овој Август со DJ Latin Prince

 

[su_youtube url=”https://www.youtube.com/watch?v=6iWXZTXOp0Y” width=”760″ height=”420″ responsive=”no”][/su_youtube]

 

Share Button
dare

dare

Уредник на муабет.мк