Дуа Липа со концерт гостува во Косово

На наше огромно задоволство ја споделуваме со Вас информацијата за претстојниот настан кој веруваме дека ќе наиде на воодушевување на фановите на Dua Lipa.

Една од најпопуларните поп-пејачки во светот, Dua Lipa ќе настапи во Косово на 11 Август во рамките на Sunny Hill Festival.

[su_custom_gallery source=”media: 16295″ limit=”1″ link=”lightbox” width=”650″ height=”890″ title=”never”][/su_custom_gallery]

Овој незаборавен концерт ќе се одржи во Гермиа паркот во Приштина и сите се поканети да бидат дел од овој несекојдневен настан во регионот!

Влезници со достава до дома можат да се набават онлајн преку AllTickets. ( http://alltickets.mk/index.php?route=common/home ) како и добро познатата продажна мрежа Купи Карти За Се ( https://www.kupikartizase.com/ ).

Share Button
dare

dare

Уредник на муабет.мк