Промоција на „Графичка мапа на Родољуб Анастасов“

Во рамки на „Скопско лето“ промоција на „Графички мапи на Родољуб Анастасов“, проект на Музеј на Град Скопје. Ќе се одржи денеска во 20:30 до 21:30 во Музеј на град Скопје.

Facebook Event

Share Button
dare

dare

Уредник на муабет.мк