Летна игранка со Фолтин – СОФ 2018

Фолтин на #соф2018 ни го носат својот карактеристичен алтернативен рок на македонски и „спонтан есперанто“.

На Леблебиџиската улица ќе приредат жешка танцувачка атмосфера за сите свои фанови. Брзи македонски ритми, живи мелодии со примеси на фанк, боса нова, џез и електро.

Од хитовите на „Пијан славеј“ до Outre-Mer од далечната 1997 година – сè на фестивалот со најубави звуци!

#слушајгосрцето #sof2018

Share Button
dare

dare

Уредник на муабет.мк