Pre-Hola Ohrid Night at Casa Cubana iDance Club ft. Sonrisa

Оваа недела, цела ноќ ја посветуваме само на вас танчерите. Цела вечер Салса и Бачата и подиум само за вас, повелете да танцуваме додека нозе не држат!
CASA CUBANA e местото кoe за сега ја има НАЈДОБРАТА атмосфера за танцувањe, дојдете и уверете се!

Ве очекуваме…
Огранизирано од Tancov Klub Sonrisa и IDance Club

Share Button
dare

dare

Уредник на муабет.мк